Innovatiepark 34 4906 AA Oosterhout
0162 - 785600
info@persolare.nl
Zonnepanelen met 100% opbrengstgarantie!

SolarEdge

Zonnepanelen met opbrengstgarantie

De PV-oplossing van SolarEdge

In een SolarEdge installatie, wordt op elk zonnepaneel een slimme elektronische unit aangesloten: de power optimizer. Power optimizers maximaliseren de productie van zonne-energie van elk paneel afzonderlijk en verminderen daardoor vermogensverliezen. Als een afzonderlijk paneel slecht presteert, heeft dit geen invloed op de prestaties van de andere panelen in die string. Elk SolarEdge-systeem biedt verder ook geavanceerde monitoring, die de prestaties van elk individueel zonnepaneel volgt en rapporteert, en uitzonderlijke veiligheidsfuncties. Met het aanbod van geïntegreerde smart energy producten kunt u uw energieproductie en -besparingen nog verder maximaliseren.

Brochure SolarEdge

Hoe werkt zonneenergie

De zon produceert elk uur meer energie dan wij met ons allen, over de hele wereld, in een heel jaar kunnen verbruiken: dit is schone, vrije energie die onbeperkt beschikbaar is.
SolarEdge helpt u om deze zonne-energie te gebruiken voor de elektriciteitsvoorziening van uw huis. Fotovoltaïsche (PV) zonnepanelen vangen zonlicht op en zetten het om in schone gelijkstroom. Een omvormer voor zonne-energie zet deze gelijkstroom om in wisselstroom en zo wordt uw huis van elektriciteit voorzien.

Traditionele PV-omvormers

Traditionele PV-systemen bestaan uit zonnepanelen die, net als een kerstboomverlichting, in serie met elkaar geschakeld zijn (in een string). Als een enkel paneel om wat voor reden dan ook slecht presteert (door bijvoorbeeld schaduw, stof of vuil), presteren de andere panelen in die string ook slecht waardoor de energieproductie over de hele string daalt.